Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

  Begär offert

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

   Flyttar från

   Finns hiss?

   Flyttar till

   Finns hiss?

   Omfattning

   Önskas hjälp med packning?
   Önskas hjälp med flyttstädning?

   Bohagsflytt - Inför flytten

   För att minska risken för skador samt underlätta flyttningen finns det en del saker du som kund bör tänka på när du packar inför flyttningen.
   • Allt som får plats i kartonger ska packas i dessa.
   • Packa inte kartongerna för tunga, är kartongerna för tunga för att du ska orka lyfta dem är de antagligen för tunga även för oss.
   • Böcker packas i halva kartongen och fylls sedan upp med lättare saker – kuddar, täcken, kläder etc.
   • Porslin slås in i makulaturpapper, tallrik staplas ståendes på högkant för att inte hela belastningen ska hamna på den understa tallriken.
   • Lampor demonteras – skärmar, lampfötter & glödlampor packas i kartonger. Taklampor som ej kan packas i kartong lämnas hängde i taket.
   • Gardinstänger, skidor, stavar etc. buntas ihop till lättburna paket.
   • Mattor och madrasser rullas ihop och tejpas.
   • Hängande kläder på galge hänges i garderobskartonger som medtages på flyttdagen (glöm inte att be om dessa), rensa på tomma galgar.
   • Demontera all elektronik (datorer, tv etc.). Tyvärr kan vi inte hjälpa till med demontering av diskmaskin/tvättmaskin då våra försäkringar ej innefattar den typen av arbete.
   • Mindre tavlor packas stående i flyttkartonger, kartongerna kan lämnas öppna, större tavlor som ej får plats i flyttkartonger lämnas hängandes på vägg.
   • Plocka ur hyllplan ur bokhyllor och bunta ihop dessa.
   • Byråer & hurtsar med lättare innehåll (kläder/linne etc.) kan lämnas orört, töm på ömtåligt innehåll (glas/porslin etc.)
   • Brandfarligt gods så som färg, bensin etc. får tyvärr inte tas med i flyttbilen pga våra försäkringsvillkor. Tänk på att tömma gräsklippare och dylikt på bensin innan flytten.
   • Växter packas i kartonger eller tas direkt på bilen om storleken kräver det. Våra försäkringar täcker inga skador på växter och under vinterhalvåret rekommenderar vi att du transportera växterna själv.
   • Plocka undan viktiga tillhörigheter som nycklar, mediciner och kläder du ska använda.
   • Märk kartongerna på båda kortsidorna.
   Följer du dessa anvisningar kommer det att resultera i en smidigare och mer kostnadseffektiv flyttning.

   Företagsflytten - Inför flytten

   För att underlätta flyttningen finns det en del saker du som kund bör tänka på när ni packar ner erat kontor.
   • Allt gods som ska flyttas ska vara ordentligt märkt. Detta för att vi enkelt ska se vad som ska med och inte.
   • Märk alla kartonger på kortsidorna med rumsnummer samt innehåll.
   • Märk alla möbler med rumsnummer. Möbler som behöver demonteras märks på alla lösa delar, skrivbord märks alltså på alla delar av benställningen samt alla delar av bordskivan.
   • Demontera datorer, skivare och dylikt innan flyttningen. Packa ner kablar, tangentbord osv. i kartonger.
   • Nycklar som sitter i hurtsar, skåp och liknande ska plockas bort innan flyttningen.
   • Vi rekommenderar att alla anställda själva tar hand om sina nycklar, dagböcker och liknande.
   • Vi uppskattar om ni placerar ut kartor i era nya lokaler med rumsnummer för att vi enkelt ska lära oss hitta rätt. Märk även tydligt upp rumsnummer utanför dörren.
   Örebro Transporttjänst AB

   Flyttfirma i Örebro

   Örebro Transporttjänst har mer än 30 års erfarenhet av flyttverksamhet och kan erbjuda dig många olika flyttalternativ. Vi utför flyttningar inom hela norden och ingen flytt är för stor eller för liten för oss.

   Bra att veta inför flytten

   Bohagsflytt

    

   Fullservice

   Vi tar hand om allt, från packning och lastning till transport, lossning och uppackning.

   Delpackning

   Du packar själv det som är oömt. Vi tar hand om glas, porslin, tavlor och armaturer.

   Utan packning

   Du packar allt själv. Vi lastar, transporterar och lossar.

   Budget

   Du ordnar emballage och bärhjälp. Vi står för flyttfordon och chaufför.

    

   Hos oss får du alltid låna flyttkartonger fritt, vi har även övrigt emballage så som makulaturpapper, bubbelplast, sopsäckar etc. till försäljning. Är du pensionär så erbjuder vi flyttning med rabatt, kontakta oss så berättar vi mer. Det är mycket att tänka på i samband med en flytt. Vi avlastar dig gärna och hjälper till med bland annat magasinering, möbelmontering och städning.

   Självklart har vi gällande trafiktillstånd, ansvarsförsäkring för flyttfirmor samt tillämpar Bohag 2010.


   Kontors- och Företagsflytt

    

   Som flyttfirma har vi alltid ett enormt ansvar vid kontorsflyttningar. Vi strävar alltid efter att utföra flyttningen med så liten påverkan av kundens verksamhet som möjligt. Vi tycker därför att det är viktigt att vi gemensamt planerar flyttlogistiken.

   stor-bilVi har lång erfarenhet av både stora och små kontorsflyttningar och vet att olika företag kräver olika mycket hjälp vid flyttningen. Vi kommer alltid ut för en personlig besiktning där vi diskuterar huruvida ni önskar hjälp med packning samt uppackning av arbetsplatser, arkiv och allmänna utrymmen. Vi hjälper även till med alla typer av montering och demontering, bortforsling av sopor och annat som kan tänkas bli aktuellt vid flyttningen. Efter vårat besök lämnar vi alltid en fast offert för att ni enkelt ska kunna budgetera flyttningen.

   Under våra 30 år i branschen har vi fått förtroendet att utföra många evakueringsflyttar, vilket hör till de mest känsliga flyttuppdragen då de sällan är påkallade av den boende själv. Det kan vara försäkringsskador i enstaka lägenheter, rustning av enstaka hus eller av hela bostadsområden. Vi har bland annat evakuerat hela Stjärnhusen och Markbacken i Örebro när de genomgick upprustning.

   Vi hjälper även till med övrigt åt företag som dagliga omflyttningar inom lokalerna, montering och bemanning.

   Kontakta oss via telefon – 019-27 82 82 – eller vårt offertformulär så hjälper vi er verksamhet med en lösning som passar er.

   Självklart har vi gällande trafiktillstånd, ansvarsförsäkring för flyttfirmor samt tillämpar Kontor 2003.